vrijdag 21 augustus 2020

afsluiten schooljaar 2019-2020

 afsluiten schooljaar 2019-2020 : enkele mooie foto's.....

Hoi iedereen,

de vakantie is voorbij , hopelijk had iedereen een mooie zomer....

Wij zijn alvast al volop aan het werk om er een heel leuk schooljaar van te maken!!

Door covid 19 stopte het schooljaar voor vele kinderen al in maart, want een aantal van onze kids was in lockdown in het internaat , de anderen bleven bij hun ouders thuis. 

Later ging bij ons de opvang open, maar enkel ons Ralphje kwam bij onze bubbel in opvang ....



 

In juni mochten we weer TOAH aanbieden bij de kids thuis, dus voor Noor en Hamid waren er enkele leuke toah-momentjes : massage , klankschalen, BIM , knuffels op de mat, prikkels aanbieden....  ook mama mocht even mee op de foto....








  

Ook Milantje kon thuis genieten van aanbod : klankschalen , BIM, massage, knisperschuim op de handjes en een voetbadje buiten in het mooi zomerweer...






 

Ondanks dat het zó jammer was dat onze kids niet naar de klas konden komen , door die strenge maatregelen en de super-goede zorgen van de collega's in de zorggroepen én de ouders thuis ( die het allemaal niet gemakkelijk hadden, respect dus!!!),  bleven onze kids gelukkig allemaal safe en gezond, en daarvoor deden we het, toch?

Met goede hoop dat we het virus toch enigszins onder controle kunnen houden ( let us hope!!!), starten we onze klas weer op op 1 september!! We zorgden voor de aankleding van een extra ruimte , waardoor we meer de kids kunnen opsplitsen , zij het voor activatie of rust-momenten.

Hopelijk komen hier dus heel binnenkort weer nieuwe leuke foto's van AL onze kids!!

Tot dan !!!

Veel groetjes, 

de juffen en co

Geen opmerkingen:

Een reactie posten