zondag 7 januari 2024

Ook nog september : feestjes!!! Hiep hiep hoera , er zijn er in onze klas enkele schatten jarig !!! En.... we genoten van het mooi weer met wandelingen bezoekjes aan de speeltuin !!

 Ook nog september : feestjes!!! Hiep hiep hoera , er zijn er in onze klas enkele schatten jarig !!!

In augustus werd onze SID 14 jaartjes , dus meteen in september moesten we dat vieren , temeer omdat dit schooljaar zijn laatste schooljaar in onze klas is .....

We boften dat het prachtig weer was dus we vierden buiten , in de schaduw van de bomen !!!

Mama bracht taart en kiddybul mee en kadootjes !!!

Ook was er zoals altijd een muzikale en/of lichtgevende kaart, een kaarsje om uit te blazen , ballonnen en een mooi gemaakte ,verjaardagsmuziek en  gepersonaliseerde kroon, alles dus voor een leuk feestje !!!

En Sid? Die genoot volop !!!


Ook Laura was jarig , in september, en zij werd 9 jaar. Zij komt niet met fot op de blog , maar we hebben wel een foto van wat ze meebracht voor de klasvriendjes !!! Een mooi versierd potje lekkere honing in een prachtige mand gepresenteerd ....Ook voor Ralph moesten er kaarsjes uitgeblazen worden in september : 12 stuks !! Joepie!!!

Ralph had voor iedereen een dierenballon mee , prachtig mooi !!!


En last but not least : Lilou werd gevierd voor haar 7 jaartjes !!.... Feestje !!!


Ook genoten we in september nog van het mooie weer door te gaan wandelen zoveel als we konden of we gingen naar de speeltuin , heerlijk genieten van de zon op onze snoet , bv. in de vogelnestschommel. We gingen ook zoveel mogelijk naar 'Het Bosje' van onze buren , Cirkant , op bezoek bij de alpaca's en cavia's, leuk !!
Tot de volgende !!! juf Gwendoline en co 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten