zaterdag 24 juni 2017

Verwendag

Als afsluiter van het schooljaar hadden we een prachtige verwendag , op maat van de kinderen!

We verdeelden onze klas in 2 groepen ; in de voormiddag ging een groep heerlijk snoezelen in de prachtige snoezelruimte van onze ' overburen' Cirkant ! bedankt buren dat we op bezoek mochten komen !!! Groep 2 bleef intussen in klas voor de nodige verzorging , maar kreeg hoog bezoek van een héél lieve clown , mét saxofoon en een kleurrijke vogel-handpop. Zijn gezang met muzikale omlijsting en zijn vogel-zonder-tanden ( gelukkig voor Kaschina die de bek toch maar even controleerde!!) konden de aandacht van de kinderen trekken !!
Halfweg de voormiddag deden we de wissel ...
Ook in de namiddag hadden we 2 groepen die wisselden : terwijl een groep op stap ging door het landelijke Aartrijke met een huifkar , getrokken door 3 Friese paarden , kon de andere groep smullen van de cake meegebracht van Milla's oma én de taartenbak van juf...
Omdat juf eraan houdt toch 1maal in het schooljaar de (groot)ouders te laten mee genieten van een dagje "quality time" met hun zoon of dochter , werden dus de ouders uitgenodigd , dankjewel dat je erbij kon zijn !!!

Hierbij zeker nog hartelijk bedankt aan de mensen die deze dag mogelijk maakten : juf Brigit voor het regelen van de koets , clown en snoezelruimte, aanwezige (groot)ouders , Pippo clown en koetsier met gezelschap,  juf Hanke en grootouders ( zie foto) , Yoni en vriend Jan , Mieke voor de hulp bij de begeleiding van de kinderen;  Elke voor "de sponsoring vanuit de maximumfactuur" en het mogelijk maken van deze schitterende verwendag !!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten