donderdag 7 november 2019

Oktober, extra leuke activiteiten, en wij waren erbij!!!

In oktober waren enkele leuke activiteiten gepland in onze school en wij deden mee natuurlijk!!!

Op 3 oktober werd er een prachtige dierendag georganiseerd!! In ' Cirkant', onze overburen, waar we ook nu en dan gaan wandelen in hun belevingsbox, werden een heleboel leuke dieren samen gebracht: eendjes, geiten en schapen, honden van een hondenclub, een konijn die kunstjes kan, landschildpadden. Ook de dieren van Cirkant zelf waren van de partij: kippen die we wel heel dichtbij konden brengen, cavia's om te aaien, één van de lama's, Nikita, liep mee aan de riem en kwam héél dichtbij. Ook de pony's van de kinderboerderij waren erbij en gingen op wandel. Ergo Karen had zelfs een één-dags-kalfje mee!!































't Was een prachtige dag en wij genoten!! Dikke merci dus aan de organisatoren, ergo's, extra begeleiders en vrijwilligers om het zo mooi te organiseren voor ons!!!


Ook naar het jaarlijkse schlagerfestival gingen we met enkele kinderen, sommige te voet, anderen kregen er een ritje met de bus bij  ;) ......  Fun verzekerd hoor voor Laura ( niet op de foto), Noor,Benicio, Hamid, Ralph, Junior, Sid en Kaschina!!








Geen opmerkingen:

Een reactie posten